Cubanske Cigarer

Cigarer fra Cuba.

Nogle af de bedste cigarer i verden kommer fra Cuba. Nyd en cigar i verdensklasse, køb dem i dag og få dem sendt til døren sammen med en praktisk lille rejsehumidor som sikre de mest optimale betingelser for dine nye cigare på deres sidste rejse helt fra Cuba hjem til dig.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side

Hvad er det som gør en cubansk cigar så speciel?

Det er helt sikkert smagen og styrken af cigaren fra Cuba. En cubansk cigar repræsenterer for de fleste cigar aficionados den ultimative oplevelse. Kendt for deres styrke og smag, tilbyder de cigar rygeren en krydret, træagtig og jordiske smagsnoter, som er helt fremragende. Nogle gange kan du også have noter af urter, men du vil altid nyde en god intensitet af i en cubansk cigar. I blinde smagsprøver er de top scorende cigarerne sædvanligvis en cubanske cigar. Så ja, det store kendetegn for cubanske cigarer er styrke og kompleksitet. Samtidig er der også cubanske mærker som H. Upmann eller HOYO DE MONTERREY som er mildere i smagen.

Hemmeligheden bag de cubanske cigarer

Terroir: Det er et fransk ord, der omfatter mange forskellige ting. Ligesom med ethvert andet landbrugsprodukt som druer afhænger kvaliteten af tobaksblade og den færdige cubanske cigar af mange aspekter. Specielt handler det om klimaet, temperaturområdet, regnen, vinden, jorden og den menneskelige hånd. Alle disse aspekter udgør tilsammen det terroir selv hos de mest eksklusive cubanske tobaksvirksomheder som blandt andet i Vuelta Abajo, i regionen Pinar del Rio, vil du finde forskelle i kvaliteten hos nogle tobaksbønder i forhold til deres naboer. For eksempel er bladene på Vuelta Abajo Vegas, som er en tobaksgård, meget overlegen i forhold til Robainas Cuchillas de Barbacoa i San Luis.