Cubanske cigarer, montecristo, Cohiba og Romeo y Julieta – Danmarks største udvalg
For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Bolivar Cigar

Bolivar

Simón Bolívar, var en af ​​de store historiske figurer fra det 19. århundrede. Han befriede meget af Sydamerika fra spansk styre. Cigar mærket blev oprettet i 1902 og har i dag base på Partagas fabrikken i hjertet af Havana. Det er måske ikke overraskende, at en Habanos er har en tobaksblanding til at matche hans magt. Bolívar er blandt de stærkeste, mest kraftige af alle Habanos. Det favoriserer den uovertruffen rigdom af smag i sin blanding af Vuelta Abajo området fyldblade og binderblade, der gør det til en af ​​de mest efterspurgte marques blandt cigar rygere. Alle cigar størrelser er Tripa larga, Totalmente a Mano-long filler, 100% håndlavet. Det er det foretrukne mærke for entusiaster, der kan lide en stærke smag.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Bag om mærket Bolívar

Bolívar cigarer af er blandt de stærkeste og mest aromatiske af alle habanos. Mærket er særligt populært blandt kendere og erfarne rygere på grund af deres kraftfulde og særprægede smag. Alle formater af mærket er kendetegnet ved tunge jordiske aromaer parret med en frugtagtig citrusnote. Produktionen finder stadig sted i hjertet af Havana i Partagás fabrikken. 

Hvis du kunne tænke dig at give dig i kast med mærket anbefales Belicosos Finos, en pyramide med et ringmål på 52 og en længde på 140 mm. Belicosos er i stand til at formidle hele spektret af varianter af mærket på en særlig mild måde. Den fås i enheder på 25 stk. Enten i den farverige trækasse med hængslet låg eller i kabinettet med glidende låg. 

Royal Coronas, en klassisk Robusto, er en af de mest populære cigarer. Den for en Bolívar middel-stærk, og giver en rig, afbalanceret rygeoplevelse med den typiske Bolívar-smag. Denne cigar er også tilgængelig i en praktiske tubo version til at rejse.

Til erfarne rygere anbefalede vi (nu ikke længere tilgængelig) Coronas Extra, en Francisco med 143 mm i længden og et ringmål på 44. Det var en af ​​de stærkeste Bolívars, med stærke, jordiske tobaksaromaer og en høj grad af kompleksitet. Det samme gør sig gældende for Coronas Gigantes, en Julieta No. 2 (Churchill), som på grund af sin størrelse er perfekt til en lang aften efter et godt måltid. Den er desværre også stoppet med at blive produceret.

Mærket blev grundlagt i 1902 af José Fernàndez Rocha. Det er opkaldt efter den store frihedskæmper Simon Bolívar, som befriede meget af Sydamerika fra det spanske koloniale styre i det 19. århundrede. Rocha må have været en stor beundrer af "El Libertador" (Befrieren), som Simon B. blev kaldt. Ikke kun, at han navngav mærket efter ham, også bokse og cigarbælte af cigarer pryder frihedsfighterens portræt til denne dag. Den stærke smag og styrken af ​​cigarer gøre ære til denne store personlighed.


I 1954 blev Bolívar-mærket solgt til Cifuentes-familien, derefter blev produktionen flyttet til partagas fabrikken, som siden revolutionen ikke har ændret sig. Mærket er blevet produceret uden afbrydelse siden oprettelsen, og der har kun været få ændringer i formatporteføljen.


Den mest berømte samler cigar er den legendariske guldmedalje, en halv guldfolieindpakket Lonsdale, som i sin oprindelige blanding i 1992 er blandt de stærkeste og mest jordiske habanoer i historien. Siden 2004 kommer der altid nye udgaver i små styktal. Den sidste udgave fra 2007 var en afbalanceret smag, men lidt mildere variant af originalen. Produktionen af denne cigar blev indstillet i 2011.