Cubanske cigarer, montecristo, Cohiba og Romeo y Julieta – Danmarks største udvalg
For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

H. Upmann Cigar

H. Upmann

H. Upmann
Herman Upmann var en bankmand fra Tyskland som elskede cubanske cigarer så meget at han flyttede til Havana i 1844 og etablerede sig som både bankmand og producerede cigarer. Hans bank lukkede i begyndelsen af ​​1920'erne, men hans cigarer lever videre som et fornemt eksempel på en elegant smag der er let til medium. Blanding består udelukkende af fyld (filler) og binder dyrket i Vuelta Abajo-zonen. H. Upmann cigarer fik Intet mindre end guldmedaljer i 11 internationale udstillinger i løbet af det 19. århundrede. Guldmedaljerne kan findes på mærkets æsker. Cigaren er karaktiseret med dens lette til medium smag, og blandt de mest kendte størrelser er Magnum 46 og Magnum 50, som blev introduceret i 2008. Andre vigtige størrelser omfatter Sir Winston, Connoisseur No. 1 og i mindre vitoler Corona Junior og Half Corona, som blev introduceret i 2011.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Bag om mærket H. Upmann

H. Upmann er en af ​​de ældste og mest kendte Habanos mærker. Disse cigarer er præget af en ren tobakssmag, ved lang opbevaring udvikler de en unik kompleks aroma.

Vores anbefaling ved første bekendskab til mærket er Magnum 46. Corona Gorda (RM 46, 143 mm) som har den typiske smag der karakterisere mærket bedst, og formatet passer til næsten enhver lejlighed. Denne cigar modner ekstremt godt i 25-kabinettboksen. På farten er den også tilgængelig i et praktisk Tubo rør.

Hvis du har lidt mere tid til en cigar, er Magnum 50 det perfekte valg. Det større ringmåler og længden på 160 mm giver Aficionado endnu mere nydelse. Når tiden er kort, var Magnum 48 LE 2009 den tredje cigar i Magnum-familien. På kun 110 mm gav den en hurtig, men mere intens røgudvikling. Desværre er denne Habano ikke længere i handlen.