Cubanske cigarer, montecristo, Cohiba og Romeo y Julieta – Danmarks største udvalg
For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Punch Cigar

Punch

Punch er et af de ældste Habano mærker. Don Manuel López fra Juan Valle & Co grundlagde det i midten af ​​det 19. århundrede. En tilfreds hr. Punch, klovnen, der personificerede bladet, er stadig trykt i hver cigar æske, med cigar i hånden, og er omgivet af 1900-tallets billeder af cigaren, der er forblev næsten uændret over halvandet århundrede. I 1931 blev Cigar mærket koblet sammen med Hoyo de Monterrey, og de to mærker er siden blevet produceret på samme fabrik. I dag er fabrikken placeret i La Corona. Punchs unikke mellem-stærke smag, der er lavet med en blanding af fyld og bindeblade fra Vuelta Abajo, fås i mange forskellige størrelser, herunder Tripa larga, Totalmente a Mano-long filler, som er 100% håndrullede.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Bag om mærket Punch

Som navnet antyder, er en stærk smag varemærket for cigar-mærket. Cigarerne er kendetegnet ved umiskendelige træagtig noter kombineret med fin sødme og behagelig tobakssmag.

For at komme i gang med denne cigar anbefaler vi klassikeren, Punch Punch. Denne Corona Gorda med et ringmål på 46 og 143 mm i længden er ikke den stærkeste i denne cigar porteføljen, den giver den typiske træagtige smag og er behagelig cremet. Formatet er ikke for tidskrævende, man kan forvente cirka en times rygning. Denne Vitola er også tilgængelig i et praktisk tubo.

Ganske tidskrævende, men i smag ikke mindre anbefalelsesværdigt, er Double Corona. Med en længde på 194 mm og et ringmål på 49 skal du have godt to timer til rådighed. På grund af dens kompleksitet og smagstæthed, som forøges imod slutningen, er det en anbefaling, der er rettet mod den erfarne aficionado.

Tilhængere af Corona-formater er glade for Coronation familien, tre formater med slankere ringdimensioner, der giver den typiske Punch smag på en mildere måde. Alle tre, Coronation, Petit Coronation og Royal Coronation, er også tilgængelige i tubos for sikker transport.

Det var en tysk ved navnet Stockmann, der registrerede mærket Punch i 1840. Ikke desto mindre havde virksomheden fra begyndelsen et stærkt fokus på det britiske marked. Navnet går tilbage til Mr. Punch, en figur fra et meget berømt britisk dukkespil. Selv i dag vises den tilfredse klovn på alle cigar kasser med en cigar i hånden.

Indtil revolutionen gik cigar mærket gennem mange forskellige hænder. Siden 1925 har produktionen fundet sted på samme fabrik, hvor Hoyo de Monterrey-cigarer fremstilles. Mærket har altid haft stor popularitet, især på det britiske marked, som ikke ændrede sig selv efter revolutionen.

Den engang så omfangsrige portefølje er imidlertid blevet reduceret kraftigt gennem årene, og i øjeblikket er kun fem i produktion ud af mere end 40 forskellige formater som en gang blev produceret. Tilsyneladende er der siden 2005 ikke blevet produceret mindre end 18 forskellige formater som Ediciónes Regionales udelukkende til forskellige markeder over hele verden, herunder Sir John for det tyske marked.