Cubanske cigarer, montecristo, Cohiba og Romeo y Julieta – Danmarks største udvalg
For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Ramon Allones Cigar

Ramon Allones

Ramón Allones er et af de store navne i Habanos historie. Grundlagt i 1837 er det også et af de ældste mærker, der stadig er i produktion. Ramón Allones var den første cigar fabrikant til at pakke sine Habanos i kasser dekoreret med etiketter og stemplet med hans mærke emblem. Han var pioner i emballage traditionen, som vi kender den i dag. I alle størrelser er fyldt en blanding af fyld - og bindetobak fra Vuelta Abajo-regionen, kendetegnet ved deres intense og komplekse smag.  Blandt de mest kendte størrelser er Gigantes og Specially Selected. Hele serien er sammensat af Tripa Larga, Totalmente a Mano - long filler, 100% håndrullet. Smag/krop: Fuld

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Bag om mærket

Ramón Allones er en af Cubas ældste overlevende cigar mærker. Selvom porteføljen nu kun indeholder tre formater, nyder de stor popularitet blandt kendere. Cigarerne overbeviser ved klassisk cubansk smag af "old school”.

At vælge den rigtige cigar fra Ramón Allones - programmet er som så ofte tilfældet et spørgsmål om tid. Du går ikke fejl af nogen af de tre cigarer. Hvis tidsplanen er stram, er Small Club Corona, en af de bedste små cigarer på markedet. Minuto-formatet med 42 mm ringmål og 110 mm længde giver maksimal rygetid i 30 til 45 minutter, karakteriseret ved en behagelig tobakssmag og en let sødme parret med mørkebrune aromaer.

Specially Selected er en klassisk Robusto, 50 ringmål og 124 mm lang. For insidere og fans af mærket betragtes cigaren som den bedste cubanske Robusto. Det repræsenterer den klassiske cubanske smag, en perfekt balance mellem blomster, nødder, eksotiske og jordiske aromaer.

Til de lange aftener er Gigantes et godt valg. Dens smag ligner Small Club Corona, men udvider fornøjelsen på op til to og en halv time med denne Dobbelt Corona med 194 mm i længden, og et 49 ringmål.

Varemærket Ramón Allones blev grundlagt enten i 1837 af de galiciske fødte brødre Antonio og Ramón Allones. I 1911 gik ejerskabet af mærket til den britiske fond "Allones Limited”. I 1927 blev det købt af Partagás fabrikken. Siden da er cigarerne også produceret der.

Ramón Allones anses for at være det første mærke til at bruge farvede litografi etiketter til at dekorere cigar kasserne. Emballagen af cigarer i 8-9-8 konstruktion går tilbage til dette mærke. Den navngivne efter denne type emballage cigarer i Dalia format, ligesom mange andre af den engang store portefølje (over 20 forskellige formater), desværre ikke længere produceret i dag.

Men Ramón Allones har været meget populært siden introduktionen af Ediciónes Regionales, med ikke mindre end 16 forskellige formater, der udelukkende produceres til lande rundt om i verden. I Europa optrådte Belicosos ER Alemania i 2012, en pyramide med 52 mm ringmål og 140 mm i længde. De 25 bokse, der blev produceret i 2000, blev solgt på ingen tid, ligesom de 250 specielle humours, der omfattede 25 Belicosos og 25 Por Larrañaga Robustos ER Alemania.

I 2011 optrådte Allones Extra som Edición Limitada. Corona (RM 44, 143 mm) bar den gamle grønne og hvide Ramón Allones ring som et særpræg og blev også udsolgt på ingen tid.