Cubanske cigarer, montecristo, Cohiba og Romeo y Julieta – Danmarks største udvalg
For at handle her, skal du bekræfte, at du er over 18 år.

Vegueros Cigar

Vegueros

Det er en tradition i Vuelta Abjajo regionen for tobaksfarmerne at lave deres egne cigarer. Besøgende og turister i denne del af provinsen Pinar del Rio vil ofte prøve disse cigarer lavet i landet, hvor den bedste tobak i verden vokser. Som et resultat blev mærket kaldet Vegueros i 1996 introduceret til markedet som en hyldest til de utallige generationer, der har dyrket tobak i Pinar del Rio. Den har en særlig intensitet i sin blanding, der afspejler de lokale folks smag. Det er lavet på "Francisco Donatien" fabrikken i en robust bygning beliggende i centrum af Pinar del Rio by, der blev bygget i 1868 og omdannet til en cigarfabrik i 1961. Alle størrelser er "totalt en mano, tripa larga" - 100% håndrullet, og med long-filler. Smag: stærk

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Bag om Mærket:

"Veguero" er det spanske ord for tobaksbønder, uden hvilket der ikke ville være nogen habanos! Tobaksbondens arbejde er hårdt og besværligt; Hver enkelt plante på en plantage skal inspiceres og vedligeholdes mere end 150x i en vækstsæson. Disse vigtige mennesker, der har produceret tobak i Pinar del Rio i generationer, er mærket Vegueros dedikeret til.

I august 2014 blev tre helt nye Vitolas med et nyt design og innovativ emballage lanceret. Disse tre Vitolas blev introduceret på XV. Festival del Habano under en større gala:

  • Mañanitas (Længde 100 mm, Ringmål 46)
  • Entretiempos (110 mm, Ringmål 52)
  • Tapados (Länge 120 mm, Ringmål 46)

I første omgang kun i 16 styk i metal dåser, senere vil de også være tilgængelige i 4-pak pakker. Ny er frem for alt den tobaksblanding, der er lidt mildere end de oprindelige formater. Habanos klassificerer dem som mellemstærke til stærke. De er lavet i henhold til den klassiske metode "totalmente a mano" - 100% håndrullet - i fabrikken "Francisco Donatién" i hjertet af det cubanske tobakscenter Pinar del Rio.

De to "klassiske" cigarer Especiales No. 1 og 2 er milde til moderate og umiskendeligt cubanske. Vi anbefaler Especiales No. 1 for en lang og behagelig aften. Formatet er identisk med Cohiba Lancero, altså en Laguito No. 1 med 38 RM og 192 mm længde. Ligesom alle cigarer i dette slanke, elegante format, bør du ryge dem med omhu og ikke overophede dem ved at ryge dem for hårdt. Så belønner cigaren over en periode på op til to og en halv time med krydrede, lidt urteagtige og delvist jordagtige aromaer. Cigarens kortere udgave, Especiales No. 2, smager lige så godt, men er mindre tidskrævende med identisk ringmål med kun 152 mm længde. Begge modeller er pakket i elegante semi-naturlige trækasser med klemmer og er desværre helt udsolgt.

I Vuelta Abajo regionen er det tradition for vegueros (bønder) at lave deres egne cigarer. Besøgende i denne del af provinsen Pinar del Rio er ofte ivrige efter at smage de cigarer, der rent faktisk laves lokalt til det lokale marked.

Siden 1961 er disse cigarer blevet produceret i fabrikken "Francisco Donatien", midt i byen Pinar del Rio. Deres blandinger er kendetegnet ved en særlig aroma intensitet, som afspejler lokalbefolkningenes præferencer. Fabrikken blev hurtigt en magnet til turister. I 1996 besluttede Habanos S.A. at frigive cigarer under varemærket "Vegueros" til eksport.