Vildtkamera

Her finde du vildtkamera, som har nogle af markeds bedste billedegengivelser, i både dag og nat siturationer. Vildtkameraene har en meget høj detection range, som gør at du får flere dyr på dit kamera. Vores kamera er de absollut billigeste, da vi køber vildtkamera som er privatelabel, Vores privatlabel kamera har samme indmad og elektronik som mærkekameraet, men du slipper for at betale ekstra for et kendt mærke. Samtidig køber vi store partier billigt, så du kan købe dem billigere hos os end noget andet sted.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vildtkameraer er super gode til at tage billeder af dyr i naturen.

At sidde i naturen for at danne sig et billede af hvilke dyr der befinder sig på reviret kan være ganske tidskrævende. Ofte vil vildtet blive skræmt af din tilstædeværelse og ikke vise sig for dig. Du kan bruge timer og dage på reviret uden at se noget. De bedste vildtkameraer gør jobbet nemt for dig. De kan virke som et sæt ekstra øjne for dig i reviret, og tage billeder for dig imens du er på arbejde eller ligger og sover.

I mod sætning til almindelige kameraer bliver et vildtkamera aktiveret af bevægelse elelr nogle sågar af varmestråling som et hvert levende væsen udsender. Resultatet er at du ikke behæver at være fysisk tilstede der hvor du har sat et vildtkamera op for at få det billede du gerne vil have. Du vil få billeder som ellers ikke ville være mulige. 

Kameraene er i stand til at tage billeder uanset om det er nat elelr dag, uden af de bliver kolde eller begynder at fryse, beskyttet af et robust design som modstår fugt og regn.

Vildtkameraene giver beskyttelse mod vind og vejr, så er det værd at overveje billede kvaliteten med antal pixeld kameraet kan tage, samt hvor hurtigt det kan tage et billede, som er vigtigt når man skal fotografere dyrene som altid er på farten i reviret.

Nogle kameraer har indbygget infrarød blitz - lys på en bølgelængde som er usynlig for øjet, og derfor ikke forstyrre vildtet når der tages et billede. Sørg for at du har tilstrækkelig med hukommelse på kortet og at der er strøm på, og så er det ellers bare at vente på at der kommer billeder i kassen. De lidt mere avancerede vildtkamera har MMS og e-mail funktion så du kan få tilsent billederne til din mobil elelr mail box, helt uden at du behåver at skulle ud i reviret for at få fat i billederne, det er praktisk hvis dit revir ligger et stykke væk fra din daglige virke.