Vildtkamera

Her finde du vildtkamera, som har nogle af markeds bedste billedegengivelser, i både dag og nat siturationer. Vildtkameraene har en meget høj detection range, som gør at du får flere dyr på dit kamera. Vores kamera er de absollut billigeste, da vi køber vildtkamera som er privatelabel, Vores privatlabel kamera har samme indmad og elektronik som mærkekameraet, men du slipper for at betale ekstra for et kendt mærke. Samtidig køber vi store partier billigt, så du kan købe dem billigere hos os end noget andet sted.

2 vare(r)

pr. side

 • BolyGuard MG984G-36M 4G 36M 1080P MMS/MAIL Vildtkamera

  Bolyguard MG984G-36M - MMS/Mail

  Leveringstid ca 1 uge

  Brand label produkt - Professionelt kamera i topkvalitet, som kan bruges til reviret eller til overvågning. Kameraet er spækket med den nyeste teknologi, som er din garanti for knivskarpe billeder. Billederne sendes direkte til dig på din mobil eller som e-mail. Vildtkameraet kan sende billeder til hele 4 forskellige tlf. numre eller mailadresser. Perfekt hvis man deler jagten med en kammerat. Bolyguard har også en cloud løsning, så du kan få billederne sendt direkte til en gratis cloud konto. Kameraet kan også fjernstyres via SMS, så du eksempelvis kan bede det om at tage et billede og sende det til dig. Vil du gerne se hvilke dyr der er på dit revir? Eller har du noget som du gerne vil holde et vågen øje med? Bolyguards top kamera MG984G-36M er det bedste valg til dig. 

  - Molnus Cloud service for hele verden
  - Controler og gennemse via APP eller web portal
  - 36MP billedeopløsning og 1080p HD video
  - 30 meter detection, 27meter usynlig sort IR blits rækkevide
  - 60°field of view
  - Game call broadcasting
  - 2.3” built-in farve LCD display
  - kan bruge op til 32GB SD card
  - Gratis mobil application til IOS, Android, and Windows, klik her download
  - Understøtter solar and ekstern strømforsyning

  Vis detaljer

  Pris: 3.499,00 DKK

  Special Price 3.199,00 DKK

  Ned til: 2.299,00 DKK

 • Bolyguard BG310 4G Vildtkamera 18MP MMS/MAIL

  Bolyguard BG310 4G kameraet er et superskarpt økonomisk vildtkamera som er giver dig et rigtigt godt kvalitets kamera til en skarp pris.

  Leveringstid ca 1 uge

  Brand Label produkt - BG310 4G er en nyhed i 2020. Det er et vildkamera hvor du får rigtig meget for pengene. I pakken medfølger 2 stk. genopladelige lithium-batterier. Det er et MMS vildtkamera, hvor du kan få billederne sendt på telefon eller mail. Let at betjene og tager knivskarpe billeder. Vildtkameraet kan sende billeder til hele 4 forskellige tlf. numre eller mailadresser. Perfekt hvis man deler jagten med en kammerat.

  - 18 Megapixel og 720P video  
  - 30 meter detection og blitz rækkevide  
  - 940nm LED  
  - Quick trigger time: <0.7s  
  - Audio recording  
  - 1.44 inch color LCD  
  - Justerbar sensor  
  - Bruger 2*18650 Lithium batterier  
  - Understøtter op til 32GB SD card   
  - Understøtter opladning via USB strømforsyning og solar panel

  Vis detaljer

  Pris: 1.995,00 DKK

  Special Price 1.895,00 DKK

2 vare(r)

pr. side

Vildtkameraer er super gode til at tage billeder af dyr i naturen.

At sidde i naturen for at danne sig et billede af hvilke dyr der befinder sig på reviret kan være ganske tidskrævende. Ofte vil vildtet blive skræmt af din tilstædeværelse og ikke vise sig for dig. Du kan bruge timer og dage på reviret uden at se noget. De bedste vildtkameraer gør jobbet nemt for dig. De kan virke som et sæt ekstra øjne for dig i reviret, og tage billeder for dig imens du er på arbejde eller ligger og sover.

I mod sætning til almindelige kameraer bliver et vildtkamera aktiveret af bevægelse elelr nogle sågar af varmestråling som et hvert levende væsen udsender. Resultatet er at du ikke behæver at være fysisk tilstede der hvor du har sat et vildtkamera op for at få det billede du gerne vil have. Du vil få billeder som ellers ikke ville være mulige. 

Kameraene er i stand til at tage billeder uanset om det er nat elelr dag, uden af de bliver kolde eller begynder at fryse, beskyttet af et robust design som modstår fugt og regn.

Vildtkameraene giver beskyttelse mod vind og vejr, så er det værd at overveje billede kvaliteten med antal pixeld kameraet kan tage, samt hvor hurtigt det kan tage et billede, som er vigtigt når man skal fotografere dyrene som altid er på farten i reviret.

Nogle kameraer har indbygget infrarød blitz - lys på en bølgelængde som er usynlig for øjet, og derfor ikke forstyrre vildtet når der tages et billede. Sørg for at du har tilstrækkelig med hukommelse på kortet og at der er strøm på, og så er det ellers bare at vente på at der kommer billeder i kassen. De lidt mere avancerede vildtkamera har MMS og e-mail funktion så du kan få tilsent billederne til din mobil elelr mail box, helt uden at du behåver at skulle ud i reviret for at få fat i billederne, det er praktisk hvis dit revir ligger et stykke væk fra din daglige virke.